Welkom

Meesterkok Giorgio nodigt u uit in Eetcafé Mediterraan

Sinds oktober 2006 zwaait meester kok Giorgio de scepter in Eetcafé Mediterraan aan het Plataanplein 4 te Drunen. Samen met zijn medewerkers probeert hij zijn gasten in de watten te leggen. Giorgio heeft ruim 25 jaar ervaring in de Italiaanse keuken. Sinds oktober 2006 kan hij zijn kookkunst in zijn eigen eetcafé laten zien.

Doorlopend ga ik op de stoel van de klant zitten, aldus Giorgio. "Als ik een avondje uit ga wil ik niet alleen heerlijk eten maar ook een professionele bediening en entourage waarin ik me prettig voel.

Giorgio is naast een fantastische kok dan ook een goed gastheer. Alle gasten krijgen van hem een persoonlijke behandeling en als de tijd het toelaat serveert hij zelf het eten om zo goed contact te houden met zijn gasten hetgeen uitermate op prijs wordt gesteld. Inmiddels kent zijn eetcafé een groot aantal vaste klanten die de kookkunst van Giorgio weten te waarderen.

Giorgio nodigt u van harte uit om kennis te komen maken met hem en zijn medewerkers aan het Plataanplein 4 te Drunen. Telefonisch bereikbaar op 0416-380821.